ZAŠTO ŽENE VARAJU

devojka vara

Žene još uvek nisu nadmašile muškarce kada je prevara u pitanju ali i one to rade i imaju svoje razloge za to. Neke će uskočiti u krevet kod drugog jer im fali seks a neke zato što su jednostavno „nevaljale“.

Nekoliko najčešćih razloga za prevaru:

ü  Nedovoljno seksa  žena će se najpre upustiti u aferu, i potražiti zadovoljstvo u krevetu drugog muškarca ukoliko joj njen stalni partner ne pruži dovoljno seksa.

Jačanje samopouzdanja neke žene vole da su uvek u centru pažnje i što joj se muškarac više divi ona je zadovoljnija. Sa dugom vezom raste strah o gubitku privlačnosti pa upuštanje u seks sa drugim muškarcem vraća joj sigurnost i osećaj da je i dalje poželjna kao i ranije.

Nevaljala devojka  u ovu grupu spadaju devojke koje su prosto sklone prevari. Kad joj se pruži prilika za avanturu ne može da odoli i želi da zadovolji svoju seksualnu fantaziju.

Traženje savršenstva neke žene uvek žele nešto više i misle da mogu bolje, pa u svom partneru traže greške. A najčešće to nezadovoljstvo sa partnerom potiče od nezadovoljstva sa samom sobom.

Osveta najčešći razlog zbog kojeg se žena upušta u preljubu, da mu vrati milo za drago.

Rešenje za raskid umesto dugog i neprijatnog razgovora o  raskidu prevara je jedostavniji izlaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>