Zašto je odjednom sve puklo?

kanap

Tužan kraj: sve je krenulo super, gledala vas je zaljubljeno, seks je bio odličan i imali ste osećaj da sa njom možete osvojiti ceo svet. A onda se sve srušilo, odjednom raskid. A vi se pitate kako je do toga došlo.

PREVIŠE STE ZATEGLI VEZU:
Kao i kod žice za gitaru: ako je previše zategnete pući će, ako je previše opustite nećete moći da svirate! Pronađite zlatnu sredinu u vašoj vezi, odnosima sa partnerom i aktivnostima koje radite zajedno.
Imajte na umu da je njoj a i vama potreban deo dana koji će biti rezervisan samo za vas.

JOŠ JEDAN ČVOR:
Ako je ostala samo jedna nit koja vas povezuje, a želite i dalje da zadržite svoju partnerku  samo za sebe – odigrajte pametno! Stari kanap koji se zaveže, neće držati čvrsto kao da je nov ali može da izdrži, tako je i sa vezom…
Nađite nešto zbog čega neće moći da vas napusti.

PRETERIVALI STE U SVEMU:
Ako ste u svakom trenutku bili spremni na svađu ili ste se vređali na svaku njenu šalu – nije čudo što je sve prekinula jednim potezom! Kada je ovo razlog raskida, ona je već izgradila odbojni stav prema vama i teško ćete je vratiti. Osim ako je mazohista i voli da je neko muči.

MOŽDA JE NEKO NA DRUGOM KRAJU?
Možda se pojavio još neko ko joj je snažnim rukama pomogao da povuče jače ka sebi. U tom slučaju pomirite se sa krajem i nastavite dalje. Trojka nije uvek super!!!

photo: straightforwardstreet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>