ŠTO SU STARIJE ŽENE SU NAPALjENIJE

riba

Kao vino, i seks postaje bolji kako vreme prolazi.

Prema jednom istraživanju objavljenom u „The Journal of Sexual Medicine“ magazinu, potvrđeno je da se kod žena kako stare i seksualno zadovoljstvo povećava. Istraživači su sa preko 800 žena starijih od 40 godina sproveli anketu o njihovim skorašnjim seksualnim aktivonostim, želji za seksom, i postignutom vrhuncu u krevetu.

Nakon analize prikupljenih podataka rezultati nisu samo pokazali da su starije žene zadovoljnije sa svojim seksualnim životom, već i da preko 70 % njih dostiže orgazam.

Kako su žene starile i postajale opuštenije sa svojim telom, uspevale su da iskažu šta ima je potrebno u seksu, naravno i da postignu ono što žele. Međutim taj trend je malo drugačiji kod muškaraca, što su stariji i seksualna moć im opada.

Mada to ne mora uvek da bude pravilo… Postoji nekoliko stvari kojih bi muškarci trebali da se pridžavaju kako bi žarili i palili i po stare dane:

1) MASTURBIRAJTE VIŠE: Kako ljudi stare, sasvim prirodno je da im mišićna masa opada. Ako ste mislili da se to neće dogoditi tamo dole, e grdno ste se prevarili ova pojava pogađa celo telo, pa samim tim i mišiće koji se nalaze oko penisa (ovi mišići pomažu ejakulaciji prilikom kontrakcija). Zato redovnim samozadovoljavanjem održavajte kondiciju ovih veoma bitnih mišića (3-5 puta nedeljno).

2) ZDRAVLJE NA USTA ULAZI: ova izreka bi mogla da se primeni i u seksu. Cilj je da se u ishranu ubaci više ribe. Istraživanja su pokazala da omega 3 masne kiseline koje se nalaze u ribi, ne da samo da su dobre za srce i PENIS, nego i pomažu podizanju nivoa dopamina koji pojačava uzbuđenost u mozgu.

3) SKINITE STOMAK: Salo na abdomenu utiče na vašu muškost na dva načina: Smanjuje količinu testoster koja bi vašem telu bila na raspolaganju, i naslage holesterola u krvnim sudovima smanjuju cirkulaciju, pa samim tim i prokrvljenost penisa i jačinu erekcije. Tako da sati provedeni u teretani ne samo što će učiniti da izgledate bolje nego će pomoći i da delujete bolje…

photo: ivanaj.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>