NEPRISTOJNA PONUDA

myniceprofile.com

Da li žene vole da ih zovemo  kasno uveče zbog seksa?

Da, osim ako već nisu na ljubavnom sastanku! Šalim se. Mlada žena koja, recimo, studira i koja živi kod roditelja pa još nije spoznala teret kućnih obaveza i koja u provod, po pravilu, izlazi isključivo posle ponoći, a ni slučajno ne ustaje iz kreveta pre ručka, sigurno će biti oduševljna ako je muškarac u sitne sate pozove telefonom sa nepristojnom ponudom da joj strasnim seksom ispuni ono malo preostalih sati do zore. Da budemo jasni: Ona to priželjkuje i o tome sanja. Možda je to upravo ono što najviše može da je obraduje – više od romantične večere u dvoje (mada može i to da prođe) ili neke lude žurke. Ako vaša devojka pripada ovoj ciljnoj grupi- slobodno je pozovite u bilo koje doba noći i sigurno nećete biti odbijeni. Naravno, pod uslovom da roditelji spavaju čvrstim snom.

Sasvim druga priča je sa ženom koja je opterećena obavezama. Ako ona ustaje u cik zore, juri na posao pa sa posla, kuva, neguje bolesne roditelje ili još ima i decu, neku zver u kući (a ne daj bože muža), ovu vrstu zabave momentalno izbrišite iz glave. Seks sa partnerkom iz ove kategorije moguć je samo u ranim jutarnjim satima  ili vikendom, jer je samo tada odmorna. Posle toga nećete moći da je uhvatite nikako. Jer, ona je stalno u nekom poslu i u  pokretu. Kada padne veče već vidno iscrpljena pripadnica ove grupe ne može da podnese ni najmanji fizički napor, a kamoli seksaulni. A ako i pristane zbog vas na ovu žrtvu, nemojte se iznenaditi ako zaspi usred akcije.

autor: markoneli
fotografija:
myniceprofile.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>