Kako do vrhunca iz ženskih usta

????????????????????????????????????????????????

Dobri ljubavnici se ne zamaraju složenim tehnikama nego se trude da usavrše one proste stvari i detalje koji ženama pružaju zadovoljstvo. Ne budite zatečeni ako vaš uobičajeni trud dovede do neverovatnih rezultata.
Žene su sa nama podelile nekoliko stvari koje ih dovode do ekstaze. U svetu postoje milioni stručnjaka za seks koji nikada nisu bili na Tv-u ili napisali neki teks o tome. Zovu se žene, One praktikuju sva istraživanja na sopstvenom telu i rado će vam dozvoliti da i vi eksperimentišete.
Evo šta smo uradili: obratili smo se ženama i pitali ih šta ih najbolje dovodi do vrhunca. Zatim smo otišli do seksologa koji su nam objasnili na koji način ovi trikovi funkcionišu.

Na vama je da ih isprobate!

„Prilikom odnosa moj momak desnom rukom pritiska moj donji stomak to me dovodi do ludih orgazama“

Kako deluje: na prednjem delu zida vagine (u ležećem položaju to je gore) nalazi se zona veličine novčića poznata pod imenom G- tačka. Mnogo žena je ubeđeno da ne poseduje ovu magičnu tačku, iz prostog razloga što ona deluje na određeni pritisak koji se obično ne događa tokom odnosa. Ali ako tokom seksa koristite masculan kondom tip 3 (žuti), koji po sebi ima reljfnu strukturu u obliku tačkica i još pritiskate njen donji stomak tako da G- tačka dođe u snažniji kontakt sa penisom to je može dovesti do zaista nevervatnih orgazama.

Kako se to radi:  budući da tačna pozicija G-tačke varira od žene do žene, moraćete da idete po osećaju. Počnite umerenim pritiskom dlana na njen donji stomak prilikom penetracije. Znaćete da ste na pravom mestu kada njeno zadovoljstvo postane veoma glasno. Upotreba  žutog masculan kondoma će vam znatno olakšati posao, tačkice su raspoređene duž celog penisa tako da svakim pokretom dodatno stimulišete G-tačku

„Kada se skinem pre seksa moj muž stane ispred mene i jedva me dodiruje vrhovima prstiju, a zatim me miluje prelazeći rukama preko celog tela, ovo osećanje je nestvarno

Kako deluje: pozitivni nagoveštaji su značajni za žensko uzbuđenje, tvrde seksolozi. Laganododirivanje finih dlačica na ženskoj koži vrhovima prstiju, aktiviraju receptore u koži, stvarajući strasnu jezu duž njene kičme i saznanje da zaista volite svaki centimetar njenog tela.

Kako se radi: Pomozite joj da se skine, što je još jedan nagoveštaj onoga što će uslediti, uhvatite je za ruku i stanite ispred nje, zabacite joj kosu unazad i neka vaši prsti lebde iznad njene kože, tek toliko da je lagano dodirujete jagodicama prstiju. Zatim je tako milujte po rukama, grudima, stomaku.

„Volim kada mi partner opisuje krugove prstom ili jezikom oko grudi pre nego što dođe do bradavica“

Kako deluje:  osetljive zone se šire oko ženskih dojki poput koncentričnih krugova kao talasa koje stvara kamenčić bačen u vodu. Ova mesta se nalaze oko svih erogenih zona na ženskom telu.

Kako se to radi:  počnite tačno na mestu gde se njene dojke uzdižu sa grudi i vrhom prsta nežno opisujte sve manje krugove dok ne stignete do bradavice. Zatim ih sisajte i nežno gricnite. Da biste zaista uzbudili partnerku,crtajte krugove sve dok ne dođete do bradavice, a zatim se ponovo vratite na početak još jedne uzbudljive runde.

„Moj partner ima običaj da mi u misionarskoj pozi postavi jastuk ispod zadnjice, to mi toliko odgovara da svaki njegov ulazak osetim milion puta jače i ubroz svršim”

Kako deluje: pri penetraciji ugao je sve: kada vaš penis ulazi pod dobrim uglom, on nadražuje klitoris i solidno stimuliše njenu G-tačku. Pošto se G-tačka nalazi na prednjem zidu vagine svaki pritisak na donji stomak pojačava kontakt sa G-tačkom. Isti pritisak podiže klitoris, postavljajući ga u jači kontakt sa penisom.

Kako se to radi: kada prelazite u misionarsku pozu, podvucite jastuk (onaj tanji) ispod partnerke, tamo gde se spajaju leđa i zadnjica. Pustite je da se udobno smesti i zatim ulazite u nju kao i obično. Ne čudite se ako vaš uobičajeni trud dovede do neverovatnih rezultata

„Za vreme odnosa moj momak odjednom stane da bi već u sledećem trenutku nastavio sa vrlo sporim prodiranjem, centimetar po centimetar. Ovo me uzbuđuje ko ništa drugo“

Kako deluje: ključ održavanja uzbuđenja su iznenađenja. Predvidive radnje ubijaju uzbuđenost,  da ne govorimo o tome da, naročito na početku, previše jenolično stimulisanje može ohladiti ženu. Naravno, to ne znači da treba činiti ko zna šta da bi se partnerka uzbudila: jednostavno stanite. Pauza i nastavak dodira ili prodiranja vraćaju na prethodni nivo uzbuđenja približavajući na taj način vašu partnerku mnogo brže vrhuncu.

Kao se to radi: u toku penetracije, odjednom stanite bez najave: nije važno jeste li do kraja u partnerki, na pola puta, ili ste tek ušli u nju. Zatim je fiksirajte pogledom. Najbolji rezultat ćete postići ako penetraciju počnete veoma sporo, a zatim postepeno povećavate brzinu i pritisak.

autor: Markoneli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>