Amnesia Ibiza, najluđe žurke na svetu.

amnesia ibiza

Diskoteka Amnesia na Ibizi počela je sa radom davne 1976 godine, Njen naziv iskazuje želju osnivača da posetioci kluba zaborave na sve probleme i uđu u nepoznat svet daleko od svoje svakodnevnice.

Amnesia je jedan od  najobljih klubova na ostrvu Ibiza i u Španiji. Deo je grupacije svetskog lanaca diskoteka “Cream nightclubs”, prima preko 5000 gostiju, i poznata je po tematskim žurkama, brutalnim go-go igračicama, laserima, peni, CO2 gasu i najluđem provodu na svetu.

Osim što je jedinstvena po prozirnom krovu koji prilikom svitanja propušta sunčeve zrake stvarajući tako unikatan doživljaj kod pijanih gostiju, ova diskoteka je poznata i po bludu i nemoralu koji se posle dugo dugo prepričava.

Ukoliko nikada niste bili na Ibizi mi vam toplo preporučujemo da je posetite, i doživite nešto što nigde na svetu nećete moći. A za sada vam prenosimo delić atmosfere sa najluđih žurki na svetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>