Kompanija

MASCULAN, NEMAČKI KONDOM BROJ 1 U SVETU, Pouzdan, stvoren da pruži maksimalan užitak i bezbedan seks.

MPI Pharmaceutica GmbH je osnovana 1985. godine.
Ona je međunarodna kompanija za uvoz i izvoz
primarnih farmaceutskih industrijskih
proizvoda, kao i dijetetskih suplemenata.

U sklopu MPI Pharmaceutica početkom 80tih godina razvijena je kompanija MASCULAN, baš u periodu kada je HIV/AIDS počeo enormno da se širi i sve više postajao ozbiljna pretnja za čovečanstvo.

Sa ciljem da se pruži prevencija od polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, i to u skladu sa najvišim međunarodnim standardima nastao je vrhunski brend „masculan condoms“.


Filozofija masculana bila je da se napravi proizvod sa najvišim kriterijumima kvaliteta na nivou umerene cene, koji bi bio dostupan svima. U tome se i uspelo plasiranjem masculan kondoma na tržište. Ovakva filozofija uticala je na veliki napredak kompanije, prisustvo proizvoda na pet kontinenata , u više od 60 zemalja sveta, sa velikim potencijalom za dalje širenje i osvajanje novih tržišta.

Prezervativi Masculan su sertifikovani proizvodi, proizvedeni po standardu DIN EN ISO 9001:2000, ISO 13485:2003 i Aneksom II od Council Directive 93/42/EEC. Takođe masculan proizvodi ispunjavaju najviše evropske standarde, čak i prevazilaze njihove norme, i označeni su sa CE znakom

Masculan kondom je proizveden od prirodnog lateksa, prijatnog je mirisa, i SVAKI je tokom procesa proizvodnje elektronski testiran, temeljno nauljen i upakovan u visoko kvalitetne i otporne aluminijumske folije.

Atraktivan izgled brenda privlači pažnju mladih i modernih ljudi, takođe ispunjava njihova očekivanja i zadovoljava potrebe. A iznad svega, predstavlja jedino sredstvo koje uz adekvatnu upotrebu pruža najveći stepen sigurnosti protiv polno prenosivih bolesti, i veoma efikasno sredstvo za planiranje porodice i izbegavanje neželjene trudnoće.

Pouzdanost, sigurnost i nemački kvalitet glavne su odlike masculan kondoma. Sa stalnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, kao i u oblasti marketinga, masculan je danas međunarodno poznat brend po pouzdanosti, ljubavi i sigurnosti.

MASCULAN je pravi brend u trenutku izbora pouzdanog kondoma za maksimalan užitak i bezbedan sex.